۲۱ آذر ۱۳۸۹، ۹:۵۲

در گفتگو با مهر اعلام شد:

اختصاص247میلیاردتومان برای بیمه ایرانیان/ پوشش50 هزارنفر از بیماران خاص

اختصاص247میلیاردتومان برای بیمه ایرانیان/ پوشش50 هزارنفر از بیماران خاص

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه خدمات درمانی با اعلام اینکه دولت امسال برای بیمه ایرانیان247 میلیارد تومان اختصاص داده گفت: 50 هزار نفر از بیماران خاص تحت پوشش بیمه ایرانیان قرار دارند.

جمشید شایان فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امسال در فصول مختلف بخشی از این اعتبار پرداخت شده  تاکید کرد: فصول تخصیص معمولا زمان مشخصی دارد و این طور نیست که تمام بودجه به طور یکجا پرداخت شود. به طور میانگین زمان پرداخت هر سه ماه یکبار است. البته هر زمان که کسری بودجه احساس شد اگر درخواست تخصیص بودجه بدهیم امکان جلوانداختن زمان پرداخت وجود دارد.

وی افزود: از بابت سالهای قبل بدهی یا کسری بودجه وجود ندارد و تمام بدهی سنوات قبل به موسسات درمانی پرداخت شده است.

حق بیمه 488 هزار تومانی برای هر نفر

شایانفر با اشاره به میزان تعیین شده برای پرداخت حق بیمه سرانه بیمه شدگان اظهار داشت: حق بیمه امسال بیمه شدگان بیمه ایرانیان از سوی دولت هشت هزار تومان تعیین شده که از این هشت هزار تومان 50 درصد از سوی بیمه شده پرداخت می شود.

وی تاکید کرد: هر نفر در سال به صورت کلی باید 48 هزار تومان حق بیمه بپردازد که اگر فرد توان پرداخت آنرا نداشته باشد به کمیته امداد امام خمینی معرفی می شود.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه خدمات درمانی کشور با تاکید بر اینکه این فرد با تایید کمیته می تواند از تخفیف برخوردار شود، اضافه کرد: از همه افراد و اقشار جامعه که هیچ پوشش بیمه درمانی ندارند درخواست می کنیم برای برخوداری از این بیمه به ادارات و شعبات و نمایندگی های بیمه سازمان خدمات درمانی سطح کشور مراجعه کنند و ترجیحا افراد در زمان سلامت برای بیمه شدن مراجعه کنند و نگذارند در زمان بیماری درخواست کنند هر چند در آن لحظه نیز این امکان برای افراد برای بیمه شدن همیشه فراهم است.

دو میلیون و 700 هزار نفر دفترچه بیمه ایرانیان گرفتند

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه خدمات درمانی کشور با اعلام اینکه تا کنون نزدیک به دو میلیون و 700 هزار نفر توانسته اند دفترچه بیمه ایرانیان دریافت کنند اظهار داشت: بیمه همگانی یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی ایران است که تصویب آن در سال 73 از سوی مجلس صورت گرفت و سازمان بیمه خدمات درمانی در سال 74 کار خود را آغاز کرد.

شایانفر تصریح کرد: هم اکنون اقشار مختلفی از جمعیت کشور بالغ بر 33 میلیون جمعیت تحت پوشش بیمه خدمات درمانی هستند و طرحهای بزرگی از ابتدای تاسیس سازمان به اجرا درآمده است.

وی تاکید کرد: بالغ بر 23 میلیون نفر از روستائیان تحت پوشش این سازمان هستند. همچنین نزدیک به 5/6 میلیون نفر از کارکنان دولت و حدود 2 میلیون نفر از اقشار پایه نظیر خانواده جانبازان، شهدا، ایثارگران، مددجویان بهزیستی، دانشجویان، طلاب و روحانیون و تحت پوشش این بیمه هستند.

وی با اشاره به گروه دیگری که با عنوان بیمه ایرانیان تحت پوشش این سازمان هستند اظهار داشت: این طرح از اواخر سال 87 با تصویب دولت به اجرا درآمد، در این طرح افرادی که تحت هیچ پوشش بیمه ای قرار ندارند توانستند از اواخر سال 87 در قالب بیمه ایرانیان با پرداخت 50 درصد حق بیمه مصوب تحت پوشش قرار بگیرند.

شایانفر در ادامه اظهار داشت: این در شرایطی بود که در گذشته این امکان با پرداخت کل حق سرانه خویش فرما که از نرخ مصوب کارکنان دولت هم بالاتر بود ممکن بود اما با تصویب این طرح 50 درصد نرخ حق بیمه را متقاضیان پرداخت می کنند و 50 درصد مابقی توسط دولت پرداخت می شود.

مدیر کل بیمه گری و درآمد سازمان خدمات درمانی با اشاره به اینکه تنها شرط بیمه ایرانیان این است که افراد هیچ نوع بیمه درمانی نداشته باشند، تاکید کرد: نداشتن بیمه باید بر اساس تائید و استعلام از بانک اطلاعات ایرانیان باشد و پس از اینکه این موضوع اثبات شد فرد می تواند بیمه شده و از 50 درصد از حق بیمه برخوردار شود.

 وی تاکید کرد: اگر در مواردی فردی توانایی پرداخت این 50 درصد را نداشته باشد با تایید مراجع ذیصلاح طبق مصوبه دولت می تواند با تایید کمیته امداد از تخفیفی که کمیته امداد تعیین می کند برخوردار شود و در نهایت حتی آن 50 درصد را کمتر بپردازد.

خدمات درمانی بیمه ایرانیان تفاوتی با دیگر بیمه ها ندارد

شایانفر با اشاره به اینکه تعهداتی که صندوق بیمه ایرانیان دارد با سایر صندوقها هیچ تفاوتی ندارد، اظهار داشت: همان خدماتی که کارمندان دولت دریافت می کند سایر افراد در بیمه ایرانیان نیز همان خدمات را دریافت می کنند.

وی اضافه کرد: بسته خدمات بیمه پایه بین تمام سازمانها بیمه گر در بین صندوقهای بیمه یکسان است و تعهدات را قانون تعیین می کند و اگر خدمت جدیدی هم بخواهد اضافه شود باید به تصویب شورای عالی بیمه و نهایتا مصوب هیئت وزیران باشد.

مدیر کل بیمه گری و درآمد سازمان خدمات درمانی تاکید کرد: چارچوب و تعهدات بر اساس بسته خدمتی است که قانون تعیین کرده و مصوبات شورای عالی بیمه و هیئت دولت تصویب و به ما ابلاغ می شود. این چارچوب تعریف شده است و اغلب خدمات سرپایی و بستری در این چارچوب مورد پذیرش و تعهد سازمان است.

وی اظهار داشت: اگر خدمت جدیدی به تصویب شورای عالی بیمه و هیئت وزیران برسد این امکان وجود دارد که به فهرست تعهدات ما افزوده شود.

شایانفر با اشاره به اینکه کارهای کارشناسی برای اضافه کردن داروهای بیشتر و مورد نیاز بیماران همواره انجام می شود، تاکید کرد: تمام سازمانهای بیمه گر پیشنهادات خود را می توانند به شورای عالی بیمه ارائه کنند و با تصویب این شورا کارهای کارشناسی اولیه و پیشنهادات لازم بررسی می شود و اگر به تصویب برسد به تعهدات ما اضافه می شود.

50 هزار بیمار خاص تحت پوشش ما هستند

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان خدمات درمانی در ادامه با اشاره به اینکه نزدیک به 50 هزار نفر از بیماران خاص تحت پوشش ما قرار دارند، اضافه کرد: بر اساس مصوبه دولت چهار گروه به عنوان بیمارخاص تعریف شده اند، بیماران ام اس، بیماران تالاسمی، بیماران هموفیلی و افرادی که دچار نارسایی کلیه منجر به دیالیز هستند بیماران خاص تلقی می شوند که تحت پوشش ما قرار دارند.

شایانفر افزود: امروزه برای این افراد کارت هوشمند تعریف شده و شرایط بیمه شدن آنها بسیار آسان است، عمده این افراد حق بیمه ای پرداخت نمی کنند و بسیاری از  خدمات برای آنها غیرحضوری است. در گذشته به این دلیل که داروهای مورد استفاده آنها بسیار گران قیمت است و سقف هزینه داروی این افراد از تعهدات ما بالاتر است باید حضوری به ادارات ما مراجعه می کردند و این کار نیاز به تایید داشت در حالی که امروز این مراجعات حذف شده و در کارت هوشمند این افراد تعریف شده است.

وی تاکید کرد: این کارت در بردارنده 30 قلم داروست که بیماران خاص می توانند به داروخانه ها مراجعه کنند و خدمات خود را دریافت کنند.

کد خبر 1181996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha